Ücretsiz Antivirüs ve Bedava Antivirüs Arama

23 Aralık 2009 Çarşamba

Avira Bedava Antivirüs indir

Avira AntiVir Personal gelişmiş ve kullanıcı dostu bir antivirüs programıdır. Bu yazıda Avira antivirüs indirebilir ve tanıtım yazısını okuyabilirsiniz. Bu güvenlik yazılımı, yapılan virüs testlerinde oldukça yüksek değerlerde virüs bulma kabiliyetine sahip olduğunu kanıtlamıştır. Dünyadaki milyonlarca kullanıcının bilgisayarında koruma sağlayan Avira ile artık sizin bilgisayarınız da güvenli olabilir. Programın sunduğu koruma yöntemleri
ücretli antivirüs korumalarında bulunan özellikler kadar gelişmiştir.

Virüslere, truva atlarına, kimlik hırsızlarına, pahalı arama yazılımlarına (dialer), rootkitlere karşı sağladığı koruma ile bilgisayarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz bir antivirüs yazılımıdır. Yeni arayüzü ve optimize edilerek %20 daha hızlı tarama yapabilen yapısı ile ücretli antivirüs programları kullanmak istemiyorsanız belirli özellikleri sayesinde bu ücretsiz yazılımı kullanabilirsiniz.

Bu bedava antivirüs ile bilgisayarınızı korumak için yüksek ücretler ödemenize gerek kalmayacak. Hiçbir ücret ödemeden Avira teknolojisine bilgisayarınızda sahip olabilirsiniz.

Avira Antivirüs indir

Hiç yorum yok: