Ücretsiz Antivirüs ve Bedava Antivirüs Arama

14 Aralık 2010 Salı

Oyun indir


Oyun indir kategorisinde; Oyun incelemeleri, tam çözümler ve yeni demo oyunları barındırıyor. Kategorilere ayrılmış bu sayfada Hitman, Counter Strike, Avatar, Tomb Raider, Death Rally, Need for Speed, Süper Mario, Zuma, Football Manager, Fifa veya Pes gibi popüler oyunların en yeni sürümlerini indirin.

Pro Evolution Soccer 2011
PES yeni sürümü Pro Evolution Soccer 2011 ile iddiasını daha da artırarak kullanıcıların huzuruna çıktı. Pes 2011 oyunuyla ilgili yeniliklerden haberdar olabileceğiniz en güncel sayfa oyun indirme sayfası.


FIFA 2011
FIFA 2011, yapılan geliştirmelerle EA'ın en sevilen oyunlarından biri olmayı sürdüreceğe benziyor.
FIFA 2011

FIFA 2011, yapılan geliştirmelerle EA'ın en sevilen oyunlarından biri olmayı sürdüreceğe benziyor. FIFA 2011 oyunuyla ilgili en son haberleri oyun indirme sayfasında bulabilir ve arkadaşlarınızla rahatlıkla paylaşabilirsiniz.



Call of Duty 4

Milyonların beğeniyle takip ettiği Call of Duty, hayranlarını modern savaş sanatı ile tanıştırıyor. Call of Duty oyunuyla ilgili bilmek istedikleriniz ve son sürümleri oyun indirme sayfasında.



Tam Para Oyunu

Son zamanlarda ilgi çeken soru cevap programları düşünülerek geliştirilen Tam Para oyunu; 8 kademe, onlarca kategori ve yüzlerce sorudan oluşuyor. Tek yapmanız gereken sorulara doğru cevap vererek 8 kademeyi başarıyla bitirmek. Her kademede farklı kategoriler ve sorularla karşılaşacaksınız. Soru süresi bitmeden cevabınıza istediğiniz kadar para yatırmalı ve 'Onayla' butonuna tıklamalısınız. Cevabınız doğruysa bir sonraki kademeye geçmeye hak kazanacaksınız. Canlı para oyunu ile hiçbir ilgisi yoktur.

Daha fazla oyunu ve editörler tarafından türkçe yazılmış incelemeleri oyun indirme sayfasında oyunseverleri bekliyor.

1 yorum:

Öyle Böyle dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.