Ücretsiz Antivirüs ve Bedava Antivirüs Arama

26 Ocak 2010 Salı

Avast 5 Antivirüs Bedava indir

Ülkemizde ve dünyada en çok tercih edilen ücretsiz antivirüs programlarından olan avast! Home Edition yeni sürümünde karşımıza avast! Bedava Antivirus olarak çıkıyor. Yeni arayüz tasarımıyla dikkat çeken program, geliştirilen özellikleriyle iddiasını sürdürüyor.

Uyarı! Ücretsiz avast antivirüs programının en son yayınlanan Türkçe sürümü avast! Home Edition 4.8'i indirmek istiyorsanız buraya tıklayarak Türkçe dil seçeneğine sahip olan son sürümü indirebilisiniz.

Bugüne kadar avast! Home Edition adıyla tanıdığımız ve özellikle ev kullanımı için önerilen ücretsiz antivirüs yazılımı avast! Free Antivirus değişen arayüzü, gelişen özellikleriyle kullanıcıların beğenisine sunuldu. avast! Free Antivirus 5 ilk bakışta yenilenen arayüzüyle dikkat çekiyor. Eski sürümle karşılaştırıldığında çok daha profesyonel bir görünüme kavuşan program kullanım kolaylığını ön planda tutmuş. Yeni sürümde keylogger gibi istenmeyen programları da engelleyen avast! Free Antivirus geliştirilen özellikleriyle iddiasını sürdürüyor.

19 Ocak 2010 Salı

Norton AntiVirus indir

Norton AntiVirus virüslere, casus yazılımlara kısacası bilgisayarınıza zarar verebilecek tüm program ve dosyalara karşı gelişmiş koruma sağlayan özellikli ve ödüllü profesyonel bir çözüm programı. Bilgisayarınızı tam olarak korumak ve güvenlik riski taşıyan kötü niyetli yazılımları sisteminizden uzak tutmak istiyorsanız gerçek zamanlı koruma sağlayan Norton AntiVirus ile bunu sağlayabilirsiniz.
Bilgisayarınızda tüm aktiviteleri arka planda sizi rahatsız etmeden takip eden program her türlü veri alışverişinde risk gördüğü zaman sizi uyarıyor. E-posta ve anlık mesajlaşma (IM) programlarınıda denetleyebilen Norton AntiVirus sizleri başkalarından gelebilecek virüslere karşı koruyor ve virüs, spyware, adware gibi kötü niyetli yazılım içerenleri normal olanlardan ayırıyor.

16 Ocak 2010 Cumartesi

ZoneAlarm Antivirus indir

ZoneAlarm Antivirus ile bilgisayarınıza yapılan tüm izinsiz girişler saptanıp silinecek. En son teknoloji ile üretilen ZoneAlarm Antivirus en yeni virüsleri bile güncelleme desteği sayesinde bularak sisteminize girişlerini engeller. Diğer programlar sadece korumak ve silmek ile uğraşırken ZoneAlarm girişleri engeller ve sisteminizde hasar kalmasını önler. Size oldukça güvenilir bir güvenlik duvarı (FireWall) sunar.

15 Ocak 2010 Cuma

ClamWin Free Antivirüs indir

ClamWin Free Antivirus, Windows işletim sistemleri için geliştirilmiş açık kaynak kodlu bir antivirüs yazılımıdır. Kolay kullanımlı grafik arayüzünden, Clam AntiVirus motoruna kadar tamamen ücretsiz olarak geliştirilmiş ve sunulmuştur. ClamWin tarama takvimi, otomatik güncellenen virüs veritabanı, gelişmiş virüs tarama sistemi, MS Windows Explorer entegre destekli ve MS Outlook eklenti destekli olarak kullanılmaktadır.

12 Ocak 2010 Salı

BitDefender Antivirüs indir

Virüs, casus yazılım, kimlik hırsızlığı gibi sisteminize sızmaya çalışan her türlü tehditten sizi koruyan BitDefender Antivirus 2010, kolay kullanım sağlayan arayüzüyle sisteminizi yormuyor. BitDefender Antivirus 2010, virüslere, casus yazılımlara kimlik hırsızlarına ve hesap avcılarına karşı bilgisayarınızı korurken sistemi yormayan yapısıyla da kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor.

8 Ocak 2010 Cuma

G Data Antivirüs indir

Geçtiğimiz yıl bir Alman araştırma şirketi tarafından dünyanın en iyi antivirüs programı seçilen G Data Avk 2009 yenilenerek karşımıza G Data AntiVirus 2010 olarak çıktı. Virüs yakalama oranı %99,8 olarak hesaplanan program bilgisayarınızı virüs, spyware, rootkit ve phishing'den korumak için iddialı bir yazılım.

7 Ocak 2010 Perşembe

Immunet Protect Bedava indir

Cloud computing temeliyle çalışan Immunet Protect bu sayede program kullanıcılarının etkilendiği tüm virüsleri veri tabanına kaydederek diğer kullanıcıları aynı virüse karşı anında korunaklı hale getiriyor. Virüs veritabanı güncellemelerine arka planda sürekli devam eden program kullanıcıları arttıkça daha da güvenli hale geliyor.

4 Ocak 2010 Pazartesi

Trojan Killer Antivirüs indir

Trojan Killer, zararlı bilgisayar yazılımlarını temizlemek için kullanabileceğiniz bir güvenlik aracıdır. Trojan, spyware, adware, dialer, malware gibi ve daha birçok farklı zararlı yazılımı temizlemek için kullanabileceğiniz gelişmiş bir güvenlik programı olan Trojan Killer ile truva atlarını hızlı ve etkili bir şekilde bilgisayarınızdan silebilirsiniz.