Ücretsiz Antivirüs ve Bedava Antivirüs Arama

10 Aralık 2009 Perşembe

Bedava Antivirüs Programları ve Güvenlik Yazılımları

Bedava antivirüs programlarının bilgisayara, hatta ceplerimize kadar girdiği şu günlerde yaygınlaşan internet kullanımı ve sürekli olarak gerçekleşen veri transfeleri bu veriler içerisindeki kişisel ve özel bilgilerin güvenliğinin de önemini arttırıyor.

Bilgisayar, ağ ve internet kullanımı güvenliğinde birçok profesyonel yazılım ile çözüm bulabileceğiniz gibi ev kullanıcıları için antivirüs programı üreten
büyük firmalar tarafından kişisel kullanıma yönelik işlevsel, güncel ve güçlü, alternatif güvenlik çözümleri de yayınlanmaya ve geliştirilmeye devam ediyor.

Dilerseniz bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi virüslere vb. diğer dış tehditlere karşı koruma altına alırken bu bedava antivirüs programları kullanabilirsiniz;

İlk olarak dünya üzerinde en çok kullanıcıya sahip bedava antivirüs programı olan "AVG Anti-Virus Free Edition" basit yapısı ile rahatlıkla kullanabileceğiniz ve sisteminizi yormayan minimum kaynak tüketimi ile temel korumayı her türlü bilgisayarda kolaylıkla sağlayabileceğiniz en güçlü adayların başında geliyor. Üretici tarafından sürekli olarak destek sunulan ve virüs veritabanı güncellemeleri ile en yeni tehditlere karşı her zaman hazır durumda olan AVG Free gerçek zamanlı koruma ile güvenliğinizi sağlamaya hazır. Üstelik hem tamamen ücretsiz hem de Türkçe dil seçeneği ile.

Ülkemizde bilgisayar kullanıcıları tarafından en çok tanınan ve kullanılan antivirüs programlarının başında gelen "avast! Home Edition" ise yıllardır alışılan sade arayüzü ve minimize edilmiş kontrol paneli ile bedava virüs koruması sağlamak için kullanabileceğiniz en büyük alternatiflerden biri. Ücretsiz bir antivirüs programı olmasına rağmen sağladığı etkin koruma ile birçok kullanıcıyı büyük dertlerden kurtaran ve kişisel bilgileri koruma altına alan Avast Home dışarıdan bilgisayarınıza bulaşabilecek her türlü virüsü engellemeye hazır. Sahip olduğu Türkçe dil seçeneği de ev kullanıcıları tarafından ilgi gören bu bedava güvenlik çözümü yine otomatik güncellemeler yaparak en güncel tehditlere karşı sizi koruyor.

"Avira AntiVir Personal" da ücretsiz antivirüs programları arasında her geçen gün yerini sağlamlaştıran ve gelişimine devam eden güçlü bir alternatif. Virüsler, truva atları, casus vb. diğer kötü niyetli yazılımlara karşı iyi ve bedava bir güvenlik oluşturmak istiyorsanız Avira Free bu konuda yardımcınız olabilecek işini en iyi yapanlardan biri diyebiliriz.

Yine profesyonel güvenlik yazılımları üreten bir firma tarafından geliştirilmiş bir proje olan yeni nesil ücretsiz antivirüs programı "Panda Cloud Antivirus" şık ve az bölümden oluşan arayüzü ile dikkat çekerken, bu basit görünümünün altında gerek güncel virüs bilgisi gerekse güçlü tarama motoru gibi özellikleri ile virüslere karşı bilgisayarınızı bedavaya koruyabilecek en iyi programlardan biri durumunda.

1 yorum:

Caner Bayraktar dedi ki...

Bedava antivirüs programları arasında AVG ve AVast gerçekten en iyisi. Yanınada spyware destroye ve malware antispyware konulursa süper olur.